Skoči na vsebino
Vaš partner za profesionalen tisk
0
  • 0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

Superior MTG aplikacijski trak z ravnilom

49,00 160,50  z vključenim DDV

Superior MTG aplikacijski trak z ravnilom je nepogrešljiv pripomoček za vsakogar, ki se ukvarja s tiskanjem, oblikovanjem ali dekoracijo. Z vgrajenim ravnilom omogoča natančno in enostavno aplikacijo, ki zagotavlja profesionalne rezultate. Povežite udobje traku in funkcionalnost ravnila ter dosežite popolno natančnost in estetiko v svojih projektih.

Dolžina: 50m

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Superior MTG aplikacijski trak z ravnilom je visoko kakovostno orodje, ki omogoča natančno in enostavno apliciranje različnih materialov, kot so folije, nalepke in dekorativni elementi. Zasnovan z mislijo na praktičnost in natančnost, ta trak olajša proces apliciranja in zagotavlja profesionalne rezultate. Združuje udobje traku in funkcionalnost ravnila v enem izdelku.

Značilnosti Superior MTG Aplikacijskega Traka z Ravnilom:

  1. Vgrajeno ravnilo: Ta inovativna zasnova vključuje vgrajeno ravnilo, ki omogoča natančno meritve, rezanje in aplikacijo. To zagotavlja enakomerno porazdelitev in ravnanje materiala.
  2. Natančna aplikacija: S pomočjo ravnila je mogoče material pravilno položiti in poravnati, kar omogoča natančno aplikacijo brez nepotrebnega popravljanja.
  3. Enostavna uporaba: Trak se enostavno prilepi na površino, material pa se nanese čez ravnilo, kar omogoča gladko premikanje in natančno postavitev.
  4. Vsestranska uporaba: Primeren je za različne materiale, vključno s folijami, vinilnimi nalepkami, transferji in drugimi dekorativnimi elementi.
  5. Profesionalni rezultati: Z uporabo Superior MTG Aplikacijskega Traku z Ravnilom bodo vaši projekti izgledali profesionalno, brez gubic, mehurčkov ali neenakomernega položaja.
  6. Časovna učinkovitost: Ravnilo olajša proces apliciranja, kar pripomore k večji produktivnosti in prihranku časa.

Superior MTG Aplikacijski Trak z Ravnilom je nepogrešljiv pripomoček za vsakogar, ki se ukvarja s tiskanjem, oblikovanjem ali dekoracijo. Z vgrajenim ravnilom omogoča natančno in enostavno aplikacijo, ki zagotavlja profesionalne rezultate. Povežite udobje traku in funkcionalnost ravnila ter dosežite popolno natančnost in estetiko v svojih projektih.

Dolžina: 50m

Izbira širine

30,5 cm, 61 cm, 122 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Superior MTG aplikacijski trak z ravnilom”