Skoči na vsebino
Vaš partner za profesionalen tisk
0
  • 0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

Prikaz vseh 10 rezultatov

Promocijski tekstil predstavlja enega izmed pomembnih segmentov v prodaji materialov za tisk. Tekstilni materiali so zelo priljubljeni zaradi svoje vsestranskosti in uporabnosti v različnih industrijskih panogah. Promocijski material se pogosto uporablja za izdelavo različnih izdelkov. To so majice, kape, torbe, uniforme in drugo.

Promocijski tekstil zajema široko paleto različnih tekstilnih materialov, ki se razlikujejo po sestavi, kakovosti in namenu uporabe. V naši ponudbi najdete bombažne, poliestrske in druge tekstilne materiale. Ti se razlikujejo po gramaturi, barvi in debelini.

Pri izbiri pravega tekstilnega materiala za tisk je pomembno upoštevati namen izdelka in želeno kakovost tiska. Za izdelavo promocijskih izdelkov, kot so majice za dogodke ali oglaševalske materiale, je priporočljivo izbrati kakovostne poliestrske ali bombažne materiale. Ti materiali se dobro obnesejo pri tisku in so trpežni po večkratnem pranju.

Za izdelavo delovne opreme, kot so uniforme, so najbolj primerni bombažni materiali, ki so udobni za nošenje in se dobro prilegajo telesu. V naši ponudbi najdete tudi specialne tekstilne materiale, kot so reflektivni materiali, ki so namenjeni za izdelavo visoko vidljivih izdelkov za industrijsko rabo.

Naša ponudba tekstilnih materialov je namenjena tako poslovnim kot tudi individualnim kupcem, ki želijo ustvariti unikatne in kakovostne izdelke. Naše strokovno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri pravega materiala za vaše potrebe in vam svetovalo glede najboljšega načina tiska.