Skoči na vsebino
Vaš partner za profesionalen tisk
0
  • 0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

Prikazovanje 1–12 od 59 rezultatov

Strojna oprema v naši ponudbi je namenjena tisku in obdelavi različnih materialov. Naša kategorija strojne opreme vključuje rezalnike za vinil, toplotne preše in sublimacijske tiskalnike, ki so odlični pripomočki za ustvarjanje prilagojenih izdelkov.

Strojna oprema v ponudbi vsebuje:

Rezalnike za vinil, ki so namenjeni natančnemu in učinkovitemu izrezu različnih vinilnih folij. Uporabljajo se lahko za izdelavo nalepk, dekoracij in drugih kreativnih projektov. Naši rezalniki so visoko kakovostni in enostavni za uporabo.

Toplotne preše so idealne za tiskanje na tekstilne izdelke, kot so majice, kape, blazine in podobno. Naša ponudba vključuje različne velikosti in vrste preš, ki se prilagodijo vašim potrebam. Z našimi toplotnimi prešami lahko ustvarite visoko kakovostne izdelke, ki bodo trajali dolgo časa.

Sublimacijski tiskalniki so namenjeni tiskanju na posebne sublimacijske materiale, kot so keramika, aluminij, steklo in podobno. Tiskalniki lahko ustvarijo živahne barve in natančne detajle, ki bodo vašim izdelkom dali poseben pridih. Naša ponudba vključuje tiskalnike različnih velikosti in zmogljivosti, ki bodo ustrezali vašim potrebam.

Naša kategorija strojne opreme ponuja kakovostne in zanesljive izdelke, ki bodo vašim ustvarjalnim projektom dodali dodatno dimenzijo. Vsi izdelki so enostavni za uporabo, kakovostni in vzdržljivi, zato bodo vaši izdelki videti odlično in trajali dolgo časa. Poleg tega pa vam nudimo tudi podporo pri izbiri izdelka in uporabi ter servis in popravila v primeru potrebe.