Skoči na vsebino
Vaš partner za profesionalen tisk
0
  • 0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

STAHLS Hotronix Sprint

2.589,99  z vključenim DDV

Velikosti : 40 x 50 cm

Moč:1750W

Šifra: DPS-013648 Kategorija:

STAHLS Hotronix Sprint je znamka in model toplotne preše, ki se ponaša z izjemno zmogljivostjo in visoko kakovostjo. Gre za nepogrešljivo orodje za profesionalne tiskarje, ki iščejo zanesljivo in učinkovito napravo za pritiskanje grafičnih motivov na različne tekstilne izdelke, kot so majice, jakne, športna oblačila in še več. S svojimi naprednimi funkcijami in robustno konstrukcijo, Hotronix Sprint izpolnjuje najvišje zahteve industrije.

Edinstvena značilnost STAHLS Hotronix Sprint je njegova natančnost in enostavnost uporabe. Ta naprava omogoča uporabnikom, da z lahkoto prilagajajo temperaturo, čas in pritisk, kar je ključnega pomena za dosego popolnih rezultatov pri tiskanju na različne tkanine. S toplotno prešo Sprint boste lahko dosegli visoko kakovostne prenose, ki so obstojni in odpori proti bledenju.

Hotronix Sprint je zasnovan tudi z mislijo na produktivnost. Hitro se segreje, kar prihrani dragocen čas in energijo, kar je ključnega pomena v hitro spreminjajočem se okolju tiskarstva. Poleg tega ima tudi način samodejnega odpiranja, kar olajša in pospeši postopek pritiskanja.

Varnost je prioriteta pri oblikovanju Hotronix Sprint. Ima vgrajen varnostni sistem, ki zmanjšuje tveganje za poškodbe med uporabo. Tako je primeren tako za izkušene tiskarje kot tudi za tiste, ki se šele začenjajo ukvarjati s toplotnim tiskanjem.

Hotronix Sprint je narejen z vzdržljivimi materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Ta toplotna preša je naložba, ki se vam bo obrestovala v obliki izjemnih tiskarskih rezultatov.

V zaključku, STAHLS Hotronix Sprint je vrhunska toplotna preša, ki bo zadovoljila potrebe profesionalnih tiskarjev. Z natančnostjo, produktivnostjo in varnostjo na prvem mestu, je ta naprava odlična izbira za vse, ki želijo doseči najvišjo kakovost pri tiskanju na tekstil. Pridobite STAHLS Hotronix Sprint in dvignite svoje tiskarske projekte na višjo raven.

Rok dobave 10 – 15 delovnih dni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “STAHLS Hotronix Sprint”