Skoči na vsebino
Vaš partner za profesionalen tisk
0
  • 0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

Puzzle-oblike

1,99  z vključenim DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Puzzle-oblike so izjemno priljubljen izdelek za darilo, pozornost ali pa za lep spomin. Ustvarite prilagojene sestavljanke s svojimi fotografijami, ilustracijami ali sporočili. Združite zabavo s personalizacijo in ustvarite nepozabno darilo ali unikatno dekoracijo.

Sestavljanke so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo. S sublimacijskim tiskom dosežemo živahne barve, natančne podrobnosti in odpornost na bledenje. Vsak košček je natančno izrezan in se popolnoma prilega drugemu, kar zagotavlja gladko in brezhibno sestavljanje.

Presenetite ljubljeno osebo s puzzle-obliko, ki prikazuje njun skupni trenutek ali poseben spomin. Za rojstne dneve, obletnice ali praznovanja lahko ustvarite puzzle s sliko slavljenca ali s priljubljenim motivom. Prav tako so sestavljanke odličen način za promocijo podjetja ali blagovne znamke, saj lahko nanje natisnete logotip, slogan ali grafiko.

Ponudite strankam zabavo pri sestavljanju njihovega željenega natisnjenega motiva. Sestavljanke skrbijo tudi za razvoj motoričnih spretnosti in spodbujanje ustvarjalnosti pri otrocih in odraslih.

Ne zamudite priložnosti za ustvarjanje nepozabnih trenutkov s sublimacijsko tiskanimi puzzle-oblikami.

(Opomba: Za najboljšo izkušnjo sestavljanja priporočamo uporabo na ravni površini in brez motenj. Otroci naj sestavljajo pod nadzorom odraslih.)

Puzzle-oblike so prevlečene s poliestrskim premazom in so primerne za sublimacijski tisk. Na voljo so oblike ovala, kroga in srca.

Navodila za tisk:

  1. Motiv natisnemo v zrcalni podobi
  2. Temperatura za pečenje v preši: 185 °C
  3. Čas pečenja: 50 sek.
  4. Vroč odlep papirja
  5. Pritisk: pribl. 3,5 bar

Poglejte še ostale izdelke za sublimacijo.

Nakup je mogoče le po 10 kosov!

Oblika

Krog, Oval, Srce

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Puzzle-oblike”