Skoči na vsebino
Vaš partner za profesionalen tisk
0
  • 0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

Kovinska steklenica za vodo

8,90 9,90  z vključenim DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Kovinska steklenica za vodo je del naše kolekcije kovinskih steklenic za vodo, primernih za sublimacijski tisk. Omogoča vam, da prilagodite svojo steklenico z unikatnim dizajnom, ki izraža vašo edinstvenost. S sublimacijskim tiskom na kovini dosežemo žive barve, vzorce in podrobnosti, ki trajajo dolgo.

Izdelane so iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Kovinske steklenice za vodo zagotavljajo trajnost, odpornost na korozijo in dolgo življenjsko dobo. So popoln spremljevalec za vsakodnevne aktivnosti, od fitnesa in pohodništva do pisarne in potovanj. Zahvaljujoč dvojnemu stenskemu izolacijskemu dizajnu ohranjajo vaše pijače hladne ali tople dlje časa.

Kovinsko steklenico za vodo lahko personalizirate s fotografijo, imenom, sloganom ali motivom. Ustvarite unikatno darilo za ljubljeno osebo ali pa promovirajte svoje podjetje ali dogodek. S sublimacijskim tiskom lahko dosežete visoko kakovostne tiske, ki so odporni na praske, bledeče in odstopanje barv.

Poleg izrazitega stila in personalizacije, so kovinske steklenice za vodo tudi okolju prijazne. Zmanjšajte uporabo plastičnih steklenic za enkratno uporabo in se zavežite k trajnostni izbiri. Naše kovinske steklenice za vodo so ponovno uporabljive, brez vonja in enostavne za čiščenje, kar prispeva k ohranjanju čistega okolja.

Kovinska steklenica za vodo – Navodila za tisk:

  1. Motiv natisnemo v zrcalni podobi
  2. Temperatura za pečenje v preši: 180 °C
  3. Čas pečenja: 180 sek.
  4. Vroč odlep papirja

Ta navodila temeljijo na vrednostih, pridobljenih iz praktičnih izkušenj. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za pravilnost teh podatkov. Toplo priporočamo ocenjevanje na testnem materialu.

Ne pozabite na sublimacijski papir!

Prostornina

350 ml, 500 ml, 750 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinska steklenica za vodo”